През 2003 година реших да направя подарък изненада за сватбата на близък за мен човек, украса на ресторанта, в който беше предвидено тържеството. Потърсих помощта на приятелки, които също като мен изпитват удоволствие да създават красота.
Изработихме всичко от платове и модерни материали. Получените резултати ни караха да се чувстваме щастливи. Събирахме се с желание, защото работата ни доставяше удоволствие.
 
Младоженците бяха възхитени от създадената атмосфера в ресторанта.
Гостите се впечатлиха от направеното. Това допринесе тържеството да премине като весел и незабравим празник.
Приятно се изненадахме от факта, че управителя на ресторанта ни отправи покана за нова съвместна работа.
Скоро след събитието впечатлени приятели на младото семейство ни поканиха, за да им помогнем за тяхното сватбено тържество.
Така нашето хоби, стъпка по стъпка с много труд превърнахме в професия.
Уменията, които с години сме придобивали, водени от желанието да създаваме красота, сега предлагаме като услуги. С това доставяме удоволствие на себе си и радваме Вас. Работим с много желание и усмивки и най- вече със стремеж да направим празника Ви незабравим.
Вашите изисквания към нас ни обогатяват с нови идеи. Изпитваме удовлетворение от работата тогава, когато успешно постигнем съчетание на Вашето желание и нашите резултати. Според нас няма добър или лош вкус. Важно е с естетически издържан стил да осъществим мечтата Ви.
Радваме се, че благодарение на работата си имаме много нови приятели, които ни помагат. Най-приятен е мигът, когато след празника ни поднасят благодарности. От тях се зареждаме за нова работа и се чувстваме още по- щастливи.
 
През 2011 год. решихме да отговорим адекватно на съвременния живот и динамиката му. Най-новата ни услуга е свързана с изработени от нас аксесоари за различни празници, които вече предлагаме on-line.
 
От 2018 година, по стечение на обстоятелствата трябваше да закрием магазина ни в Ямбол, но пък открихме такъв в София, в кв. Младост 2, където вече не предлагаме украса на заведения, но наблегнахме на изработката на аксесоари по поръчка и доставяме в цялата страна.